Friesland zoals het was… een internetkrant met oud nieuws

Algemene vragen en nieuws over onderzoek bij Tresoar

Friesland zoals het was… een internetkrant met oud nieuws

Berichtdoor Admin » Donderdag 23 Aug 2007 3:50 pm

Op 1 september zal het eerste nummer van Friesland zoals het was verschijnen. In deze maandelijkse internetkrant worden interessante nieuwsfeiten uit een willekeurige maand in het verleden opnieuw gepresenteerd. De eerste aflevering is gewijd aan september 1927. Hoogtepunt van die maand was de grote landbouwtentoonstelling in Leeuwarden. Volgende nummers zullen gaan over oktober 1967 en november 1917.

Net als in een 'echte' krant is het mogelijk ingezonden stukken te plaatsen. Onder elk bericht staat een invulscherm waarin de bezoeker een korte reactie kan achterlaten, die daarna voor iedereen leesbaar is. Eigen herinneringen, verhalen van pake en beppe, aanvullingen, eigen foto's, scans: alles is welkom!

Wilt u op de hoogte gehouden worden van het oude nieuws? Dat kan! U kunt vanaf nu gratis een abonnement nemen op Friesland zoals het was door het aanmeldformulier (http://www2.tresoar.nl/zoalshetwas/aanmelden.php) in te vullen. Op de eerste dag van iedere maand krijgt u dan het nieuwste nummer toegezonden.

Friesland zoals het was komt in de plaats van het 'Stuk van de Maand' op de website van Tresoar. De krant is vanaf 1 september bereikbaar via de website van Tresoar of rechtstreeks: http://www2.tresoar.nl/zoalshetwas.
Andrys Stienstra
webmaster Tresoar
Gebruikers-avatar
Admin
Site Admin
 
Berichten: 392
Geregistreerd: Maandag 28 Nov 2005 3:27 pm

Terug naar Algemeen / Algemien (Tresoar)

Wie is er online?

Gebruikers in dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast